BÉRELHETŐ HELYISÉGEKKÉPGALÉRIAPARKUNKBA BETELEPÜLT CÉGEKEGYÉB IRODÁK, RAKTÁRAKELÉRHETŐSÉGÜNK

A XI. kerület vagyis Újbuda egyik legforgalmasabb főútján, rendkívül jól megközelíthető helyen - a Petőfi és a Lágymányosi híd közelében, az Újbuda Center mellett – található a 1,5 hektáros területen működő telephelyünk. A parkban a Budafoki útra nyíló 3 szintes, 2700 m²-es irodaházunk és közel 5000 m² összterületű ipari műhelyeink, raktáraink üzemelnek.

Budapest belvárosa tőlünk mindössze 10 perc alatt elérhető, ugyanakkor az ipari park kialakítása és besorolása lehetővé teszi ipari műhelyek üzemeltetését. Tömegközlekedés tekintetében is kiválóak az adottságaink, számtalan busz és villamosjárattal megközelíthetőek vagyunk. Ennél jobb helyet nem is találhatna ipari vállalkozásának, hiszen közelebb a belvároshoz már nem léteznek ipari tevékenységre alkalmas területek.

Cégünk egyedülálló, teljes körű szolgáltatásokkal gondoskodik arról, hogy ügyfeleink munkáját, kényelmét a lehető legmagasabb színvonalon biztosítsa. Meggyőződhet róla, hogy mi a pénzéért biztonságot, megbízhatóságot, precíz és korrekt kiszolgálást, valamint egyedülálló minőségű szolgáltatást biztosítunk. Társaságunk közel 20 éves fennállása alatt folyamatosan és rugalmasan igyekeztünk alkalmazkodni a piac és a gazdasági környezet követelményeihez. Szolgáltatásainkat folyamatosan bővítjük, legfontosabb szempontként figyelembe véve bérlőink igényét.

A közelmúltban megújult - teljes egészében magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező - cégünk, még inkább megerősödve célul tűzte ki az - utoljára 2004 - 2006-ban teljes körűen felújított - irodaház külső-belső esztétikai korszerűsítését és az irodaház mögötti ipari park további fejlesztését.

Kérjük, tekintse meg oldalainkat, illetve - előzetes egyeztetést követően - szeretettel várjuk személyesen irodaházunkban és ipari parkunkban!


RENT 183 Ingatlanhasznosító Kft. 
                                                                                  
logo
© RENT 183
Ingatlanhasznosító Kft.
2010